+371 2 9554155

[email protected]

зима лето

Aktualitātes ziema - Alpu kūrorti

Aktualitātes ziema - inventārs

Aktualitātes ziema - siltās tūres

KORPORATĪVĀS ballītes!

Ballītes uz ūdens - korporatīvās, vecpuišu, vecmeitu, dzimšanas un vārda dienu, bērnu un pieaugušo! Neaizmirstamas un jautras, tepat pie Rīgas, Lielajā Baltezerā! 

Neaizmirstamas ballītes uz ūdens- gan korporatīvās, gan vecpuišu un vecmeitu, gan dzimšanas un vārda dienu ballītes var svinēt ezerā uz AAC ūdens sporta centra peldošām piestātnēm.

Ko piedāvājam?

Mums ir labiekārtota piknika vieta ar jumtu. Blakus tai ir grils un tā atrodas uz mūsu peldošajām piestātnēm Lielajā Baltezerā, viesnīcas Baltvilla pludmalē. Uz mūsu peldošajām pontoniem ir arī ēka (kas izskatās pēc kuģa), kurā iekārtota ģērbtuve un pirtiņa.

Pie mums ballītes dalībnieki varēs izvēlēties dažādas ūdens atrakcijas.

Ja viesi vēlas, tad sākumā mēs piedāvāsim izmēģināt spēkus ūdens slēpošanā, veikbordā un pēdējo sezonu jaunumā - veiksērfingā. Tam mums ir divas motorlaivas un pieredzējuši instruktori, kas pamatus iemācīs visiem!

Ja starp viesiem būs kāds, kuram patīk mierīgakas aktivitātes, tad ar tām pašām motorlaivām var izbraukt brīnišķīgā kruīzā un apskatīt Lielā un Mazā Baltezera krastus. Tāpat mums ir SUP dēļi, kurus var izmanot ne tikai, lai dotos ūdens ekskursijās uz tuvākajām Baltezera salām, bet arī vienkārši jautri peldēties, rīkojot savstarpējas cīņas, kurš kuru nogāzīs no dēļa (šis patīk jaunajai paaudzei).

Vecpuišiem un vecmeitām noteikti nemainīgi topā ir izbrauciens ar ūdens motocikliem (mums ir divi Sea Doo Spark un Sea Doo Spark Trixx, ar kuriem var braukt vienlaicīgi) un pūslis aiz laivas. Pareizi - pūslis patīk PILNĪGI VISIEM un to mēs parasti atstājam desertā, kā saldo ēdienu. Jo šajā atrakcijā uzreiz var piedalīties lielāka kompānijas daļa: trīs drosmīgākie uz pūšļa un pieci laivā. Vispirms izvizina vienus, tad ezerā samainās vietām. Ar garantiju- jautri būs gan tiem, kuri ir laivā, gan tiem, kuri mēģinās noturēties uz pūšļa. 

Kruīzus ar motorlaivām, veikbordu, ūdens slēpošanu un veiksērfingu, ūdens motociklus, piepūšamo atrakciju aiz laivas, SUP dēļus, iespēju pasildīties pirtiņā uz ūdens.

Kur?

Tepat pie Rīgas, Lielajā Baltezerā, viesnīcas Baltvilla pludmalē - 20 minūšu brauciena atttālumā no Rīgas centra.

-> pieejama labiekārtota piknika vieta ar grilu uz AAC peldošajiem klājiem!

-> piemēroti līdz 30 aktīviem un jautriem kolēģiem.

 

 
Papildinfo:
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
tel: 29554155
 

Facebook

ПОДАРОЧНЫЕ

РАБОТАЕМ